یکی از کاربردی ترین ترفندهای برش لیزری یکپارچه نمودن خطوط است
در این مقاله سعی داریم یکی از مهم ترین ترفندهای خدمات برش لیزری را معرفی کنیم که باعث تسریع در انجام عملیات برش لیزری می شود. یادگیری این ترفندها به شما کمک می کند طرح های برش خود را به صورت بهینه و در عین حال درست طراحی و آماده کنید. با رعایت نکاتی که در این آموزش ها به شما یاد می دهیم در وقت و هزینه برشکاری فایل های خود صرفه جویی نموده و زمان رفع ایرادات فایل های شما در این مجموعه کاهش زیادی پیدا می کند.
با رونق گرفتن برش لیزری به عنوان یک راه سریع و دقیق برای انجام برشکاری انواع متریال، طراحان و ایده پردازان به نوع طراحی و نسبت آن با برشکاری توجه ویژه ای نمودند. در این مسیر همیشه سعی می شد که طرح های برش لیزری به گونه ای باشد که زمان انجام برش به کمترین مقدار خود برسد و در ضمن کیفیت طرح و قالب کلی طرح حفظ شود.
یکی از مهم ترین ایراداتی که در طرح های برش لیزری مشاهده می شود، یکپارچه نبودن خطوط و یا تکه تکه بودن خطوط می باشد.
دلیل مقطع بودن خطوط چیست؟
همان طوری که در شکل بالا می بینید نقاطی از منحنی رسم شده به هم متصل نیستند. این مشکل معمولا در موارد مختلفی ممکن است اتفاق بیفتد. مثلا هنگامی که اشکال و خطوط ترسیمی از یک نرم افزار برداری دیگر وارد کورل می شوند.
نرم افزارهایی از قبیل اتوکد ، ایلاستریتور، فری هند و… برنامه های رسم مبتنی بر بردار هستند. این برنامه ها بر اساس الگوریتم های داخلی خودشان تعریف های متفاوتی از خط (LINE) ارائه می دهند. هنگامی که یک ترسیمه از یک نرم افزار برداری وارد یک نرم افزار برداری دیگر می شود، الگوهای آن ترسیمه هنگام وارد کردن الزاما حفظ نمی شود. به عنوان مثال مقیاس شکل و یا اندازه های پیش فرض و یا حالت های رنگی از این قبیل هستند. عدم یکپارچگی خطوط نیز یکی از همین مواردی است که هنگام جابجایی ترسیمه ها در نرم افزارهای مختلف ممکن است اتفاق بیفتد. به همین دلیل است که اعلب با مشکل عدم یکپارچگی خطوط مواجه می شویم.
از دیگر مواردی که باعث این مشکل می شود این است که منحنی ها از ابتدا به صورت یکپارچه طراحی نمی شوند. و هنگام رسم یک شکل، طراحی به صورت مقطع انجام می شود. به همین خاطر باید در هنگام طراحی شکل های برداری برای برش لیزری، یک شکل را از ابتدا تا انتها به طور یکنواخت یا همان یکپارچه طراحی نمود.
اگر خطوط یکپارچه نباشند چه اتفاقی می افتد؟
یکپارچه نمودن خطوط جزو مهم ترین ترفندهای برش لیزری محسوب می شود که در صورت رعایت نکردن این مورد زمان بسیار زیادی صرف برشکاری می شود و به این ترتیب هزینه برشکاری و استهلاک دستگاه افزایش پیدا می کند.
هنگامی که دستگاه برش از ابتدای یک خط برشکاری را شروع می کند، مادامی که خط به پایان نرسد و یا مقطع نشود، به مسیر خود ادامه می دهد. این پروسه تا جایی ادامه پیدا می کند که نازل دستگاه به نقطه اولیه شروع باز گردد. این عملیات بهینه ترین نوع برشکاری محسوب می شود چراکه بدون قطع شدن پرتو لیزر و یا جابجایی اضافی نازل، برش یک شکل به پایان می رسد.
اگر نازل دستگاه لیزر از یک نقطه از شکل شروع به برشکاری کند و پس از طی مسیر کل شکل به نقطه اولیه بازگردد نشان دهنده یکپارچه بودن آن شکل می باشد.
یکی دیگر از اتفاقات نه چندان خوبی که عدم یکپارچگی خطوط به وجود می آورد، مقطع بودن و تکه تکه برش خوردن متریال می باشد. این بدان معناست که طرح های یکپارچه به مراتب بسیار تمیزتر و شکیل تر از طرح های مقطع برش می خورند. به خاطر جابجایی های زیاد دستگاه در طرح های مقطع، خروجی نهایی کار از کیفیت خوبی برخوردار نیست و در بیشتر موارد مورد رضایت مشتری قرار نمی گیرد.
یکپارچه بودن خطوط جزو مهم ترین ترفندهای لیزرکات محسوب می شود که اغلب ارائه دهندگان خدمات برش لیزری به آن توجه نمی کنند. هنگامی که خطوط یک طرح که در آن اشکال و ترسیمه های زیادی وجود دارد یکپارچه باشند، زمان برشکاری گاها تا یک سوم کاهش پیدا می کند. پس بهتر است قبل از شروع برشکاری از یکپارچه بودن خطوط اطمینان حاصل شود.
در مقاله بعدی به ترفندهای یکپارچه کردن خطوط در برنامه کورل دراو خواهیم پرداخت و چندین روش مختلف را برای این کار معرفی خواهیم کرد.
صفحه پلکسی چیست ؟
در این مطلب ابتدا به شما میگوئیم صفحه پلکسی چیست ؛ و کاربردهای این صفحه [ادامه مطلب...]
آذر
پلکسی گلاس شفاف چیست
در این مطلب شما با یک ورق کاملا شفاف آشنا خواهید شد که ایمنی آن [ادامه مطلب...]
آذر
معرفی انواع جای بروشور دیواری و رومیزی
استندهایی که برای قرار دادن انواع بروشور و کاتالوگ مورد استفاده قرار میگیرند به جاکاتالوگی [ادامه مطلب...]
آبان